Pristatytas Šilalės rajono virtualus turas iš paukščio skrydžio

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2019-11-05 23:19
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilalės r.

sudomintų lankytoją, paskatintų atvykti į mūsų rajoną? Vienas tokių būdų – virtualus turas, kurį lapkričio 4 d. Šilalės rajono savivaldybėje pristatė Vaclovas Liatukas.



Svečias Savivaldybės merui Algirdui Meiženiui, Administracijos direktoriui Valdemarui Jasevičiui, jo pavaduotojui Osvaldui Šarmavičiui ir mero patarėjams Petrui Dargiui ir Vytautui Juciui, pateikė vizualizaciją, kaip rajonas galėtų būti pristatomas iš paukščio skrydžio. Demonstracijos metu pristatyta 15 objektų: Šilalės panorama, Medvėgalio kompleksas, Paršežerio ir Pajūrio rekreacinės zonos, Kvėdarnos miestelis, Laukuvos bažnyčia ir kiti objektai.

Jei bus nuspręsta kurti tokį Šilalės rajoną reprezentuojantį virtualų turą, objektų sąrašas būtų plečiamas, svarstomos galimybės jį papildyti ir kita lankytojams naudinga informacija.




Rūta Janavičiūtė, Komunikacijos ir informacinių technologijų skyriaus atstovė spaudai

šaltinis: http://silale.lt/go.php/lit/Pristatytas-silales-rajono-virtualus-turas-is-paukscio-skrydzio


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN