Šiaulių apskrities policijos pareigūnai tikrąjį Pyragų dienos skonį pajuto, išpildę šeimų svajones

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2019-12-09 22:17
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šiaulių r.

Tikrąjį Pyragų dienos skonį Šiaulių apskrities policijos pareigūnai pajuto, kai minėtą dieną surengtos paramos akcijos dovanomis pradžiugino tuos, kam gyvenimas nesaldus.
Lapkričio 6-ąją Šiaulių apskrities policijoje vykusios Pyragų dienos metu iš viso buvo surinkta beveik 800 eurų, kurie buvo skirti sunkiai besiverčiančių šeimų svajonėms įgyvendinti. Surinkti pinigus – tai tik pusė darbo, kita pusė – jas realizuoti. Todėl jų įgyvendinimas užtruko ir buvo baigtas tik lapkričio pabaigoje.
Radviliškio rajono policijos komisariato pareigūnai už paaukotus pinigus nupirko du didžiulius šakočius ir tą pačią dieną juos nuvežė Šeduvos senelių namų gyventojams ir Radviliškio neįgaliųjų draugijai. Arbatos puodelis su tradiciniu lietuvišku desertu Pyragų dieną praskaidrino šių žmonių nuotaiką ir paįvairino kasdienybę.
Joniškio rajono policijos komisariato pareigūnai už surinktus pinigus išpildė Žagarėje gyvenančios daugiavaikės šeimos, auginančiai penkis nepilnamečius vaikus, norą ir padovanojo išmanųjį puodą maistui ruošti. Ir dar pridėjo dovanėlių su policijos simbolika.
Pakruojo rajono policijos komisariato kolektyvas, pasitaręs su Rozalimo seniūnija, paaukotus pinigėlius nusprendė skirti Alinos ir Jurijaus šeimai. Tiksliau jų šešiametei dukrytei pradžiuginti. Mergaitei per savo neilgą gyvenimą teko patirti tikrai nemažai išbandymų - sunkių operacijų (Vokietijoje prieš beveik penkerius metus mergaitei buvo persodinta dalis mamos kepenų). Kad reabilitacija būtų sėkminga, reikalinga gera nuotaika. Ir ją mergaitei pakėlė pareigūnai, padovanoję jos trokštamą vaikiškos virtuvės rinkinį.
Raseinių pareigūnų dėmesio sulaukė Raseiniuose gyvenanti vieniša mama, auginanti pusantrų metų mergaitę. Pyragų dieną surinktomis aukomis jie prisidėjo prie taip reikalingos sofos-lovos pirkimo, o Pakruojo policijos rėmėjai moteriai pirkinį padėjo atsigabenti į namus.
Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato ir Šiaulių miesto ir rajono policijos komisariato pareigūnai per paramos akciją surinko 360 eurų ir pasirūpino savivaldybės socialinių darbuotojų rekomenduota šeima, kurioje abu tėvai turi negalią ir augina trejų metų dukrytę. Jie kiek įmanydami kabinasi į gyvenimą, tačiau patiria daug sunkumų. Jų svajonė buvo įsigyti plačią lovą. Ir lova, ir čiužinys jiems buvo pristatyti į namus. Mama džiaugėsi santūriau, o mažylė iš džiaugsmo vis šokinėjo ir nestygo lovoje.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN