„Mercedes Benz“ pakeitė paskutinį Šilalės rajono savivaldybės ugniagesių ZIL-ą

Naujienos: Savivalda , 2020-01-06 18:34
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilalės r.

gaisrinis automobilis. Jis nupirktas iš Vokietijos ugniagesių savanorių už mūsų savivaldybės skirtus 30 tūkstančių eurų. Tai nedaug naudotas automobilis, nuvažiavęs 47 tūkstančius kilometrų. Kartu su juo nupirkti gaisriniai švirkštai, įranga dirbti su putokšliu, lafetas, gaisrinės kopėčios ir kita įranga. O svarbiausia, kad naujojo automobilio cisternoje telpa 5 tūkstančiai litrų vandens. Senuoju ZIL-u Pajūrio ugniagesiai galėdavo nusivežti į gaisravietę perpus mažiau vandens.



Pajūrio ZIL-as buvo paskutinis rajone užsilikęs rusiškas seno tipo gaisrinis automobilis. Jis paliktas rezervui. Šiuo metu visos Šilalės rajono savivaldybės ugniagesių komandos aprūpintos modernia technika. Savivaldybės dėka mūsų ugniagesiai geriausiai aprūpinti visoje apskrityje.



Evaldas LAZDAUSKAS,
Savivaldybės priešgaisrinės tarnybos viršininkas
šaltinis: http://silale.lt/go.php/lit/Mercedes-benz-pakeite-paskutini-rajono-ugniagesiu-zil-a


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN