Raseinių savivaldybės vadovai sėmėsi baseino statybos patirties iš Šilalės

Naujienos: Savivalda , 2020-01-23 16:53
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilalės r.

Praėjusių metų pabaigoje, siekdami susipažinti su savivaldybėje sukaupta patirtimi teikiant gyventojams viešąsias paslaugas ir optimizuojant valdymo struktūrą, Šilalės rajono savivaldybės vadovai vyko į susitikimą su Raseinių rajono savivaldybės atstovais. Šį kartą, sausio 22 d., Raseinių meras Andrius Bautronis su savo komanda: mero pavaduotoju Kęstučiu Užemecku, Administracijos direktoriumi Edmundu Jonyla, jo pavaduotoja Irma Juknevičiene, Architektūros ir teritorijų planavimo skyriaus vedėju Armandu Mockumi, pasisemti baseino statymo gerosios patirties atvyko į Šilalę. Svečius pasitiko Savivaldybės meras Algirdas Meiženis, jo pavaduotojas Tadas Bartkus, Administracijos direktorius Valdemaras Jasevičius, jo pavaduotojas Osvaldas Šarmavičius ir Šilalės sporto mokyklos direktorė Gitana Jurgutienė.

Vizito pradžioje Šilalės savivaldybės vadovai informavo, jog po anksčiau įvykusio susitikimo ir Šilalėje pradėtas spręsti klausimas dėl Savivaldybės administracijos struktūrų optimizavimo, svarstomas buhalterijos centralizavimo klausimas. Kadangi Raseiniuose savivaldybės įstaigų ir įmonių buhalterija centralizuota dar 2012 metais, svečiai ragino nesivaržyti ir, iškilus klausimų, drąsiai kreiptis.

Susitikimo metu daugiau kalbėta apie Šilalės baseiną. Raseinių savivaldybės atstovai domėjosi, su kokiomis problemomis susidurta, ko reiktų vengti ar ką būtina padaryti ir į ką atsižvelgti, nusprendus statyti baseiną. Daugiau patarimų visais šiais klausimais turėjo G. Jurgutienė. Sporto mokyklos direktorė pasiūlė esant galimybei įsirengti vaikų zoną, į baseiną įmontuoti ne tik įlipimo kopėtėles, bet ir laiptus, kurie ypač patogūs senjorams. Nuvykus į baseiną ir aprodant patalpas, duota ir daugiau naudingų patarimų – dušo kabinose neįrenginėti tamsių pertvarų, kurias ypač sunku nuvalyti, rūbams skirtos spintelės turėtų būti ant kojelių, nes taip išvengiama rūdžių, pasiūlyta ieškoti baseinų valymo chloru alternatyvų.

Vizitas baigtas sutarimu, kad iškilus klausimams tiek dėl struktūros optimizavimo, tiek dėl baseino statymo, savivaldybių atstovai kreipsis į vieni kitus, ir dalinsis naudinga informacija.




Rūta Janavičiūtė, Komunikacijų ir informacinių technologijų skyriaus atstovė spaudai
šaltinis: http://silale.lt/go.php/lit/Raseiniu-savivaldybes-vadovai-semesi-baseino-statybos-patirties-is-silales


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN