Pasirašytos sutartys dėl kelių priežiūros darbų Šilalės rajone

Naujienos: Savivalda , 2020-03-20 20:05
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilalės r.

Kovo 20 d. Šilalės rajono savivaldybės administracijos direktorius Valdemaras Jasevičius pasirašė penkias rangos sutartis dėl vietinės reikšmės kelių su žvyro danga priežiūros darbų Šilalės rajone.

Žvyro dangos stiprio atstatymo (žvyravimo), pažeistų kelio dangos konstrukcijų užtaisymo naujomis medžiagomis ir kelių bei gatvių su žvyro danga bangų ir provėžų ištaisymo (greideriavimo) darbus rajono seniūnijose atliks skirtingi rangovai. Šiuo metu sutartys pasirašytos su UAB „Kvėdarsta“, UAB „Diržė“, UAB „Šilalės statyba“, UAB „Dunokai“ ir UAB „Tauragės agrotechnika“.



Rangovams mokėtinos sumos bus apskaičiuojamos nustačius faktinį atliktų darbų kiekį. Sutartys sudarytos iki šių metų gruodžio 31 d., numatant galimybę jas pratęsti dvejiems metams.

Šiemet nuspręsta atlikti du atskirus kelių priežiūros pirkimus, todėl greitu metu bus pasirašoma dar viena sutartis su kitu rangovu, kuris atliks kelių remonto darbus visame rajone.



Rūta Budrė, Komunikacijos ir informacinių technologijų skyriaus atstovė spaudai
šaltinis: http://silale.lt/go.php/lit/Pasirasytos-sutartys-del-keliu-prieziuros-darbu-silales-rajone


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN