Su pergalėmis pasveikinti greitosios medicinos pagalbos centro darbuotojai (Akmenės r.)

El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

2022 m. rugsėjo 19 d. savivaldybės vadovai priėmė ir pasveikino VšĮ Akmenės rajono greitosios medicinos pagalbos centro darbuotojus, kurie 2022 m. rugsėjo 15-17 dienomis dalyvavo 14-ose Lietuvos greitosios medicinos pagalbos žaidynėse Kaune.

Akmenės rajoną atstovavo net dvi komandos. Pirmąją komandą, kuri žaidynėse užėmė pirmąją vietą, sudarė: paramedikas Paulius Naumovas, skubiosios medicinos pagalbos specialistė Gintarė Pralgauskienė ir įstaigos vadovas, skubiosios medicinos pagalbos paramedikas Justinas Stašys. Antrąją komandą, kuri žaidynėse užėmė trečiąją vietą, sudarė: paramedikas Aretas Ajus Norkus, skubiosios medicinos pagalbos paramedikas Liutauras Balseris ir paramedikas Augustas Pralgauskas.

Tokie garbingi apdovanojimai, įrodantys VšĮ Akmenės rajono greitosios medicinos pagalbos centro darbuotojų kompetenciją ir atsidavimą savo darbui, iškovoti pirmą, bet tikėkimės, kad nepaskutinį kartą.



Savivaldybės gydytoja (vyr. specialistė) Dalia Sketrė
šaltinis: https://akmene.lt/naujienos/su-pergalemis-pasveikinti-greitosios-medicinos-pagalbos-centro-darbuotojai/4699


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN