„Akmeniečio kortelė“ pristatyta verslininkams

El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Savivaldybėje įvykusiame susitikime verslininkams pristatyta „Akmeniečio kortelė“, atsakyta į klausimus, išklausyti pasiūlymai.

Savivaldybės meras Vitalijus Mitrofanovas pabrėžė, jog tai – „ilgalaikio projekto tęstinumas“. Savivaldybė per kelerius metus jau daug nuveikė, kad atsirastų ir pradėtų veikti „Akmeniečio kortelė“, kad Akmenės savivaldybė koja kojon eitu su keliomis kitomis pažangiausiomis šalies savivaldybėmis, irgi turinčiomis tokias korteles.

„Akmeniečio kortelės“ turėtojai gyventojai turės naudos per nuolaidas ir nemokamus bilietus važinėdami visuomeniniu transportu, lankydamiesi įvairiose įstaigose ir įmonėse, pirkdami prekes ir paslaugas. Verslininkams, kurie dalyvaus vadinamajame „Akmeniečių kortelės“ projekte, bus naudinga Savivaldybės kanalais skleidžiama reklama. O Savivaldybei būtų palanku, kad kuo daugiau gyventojų deklaruotų gyvenamąją vietą Akmenės rajone, nes nuo gyventojų skaičiaus priklauso skiriamos valstybės biudžeto lėšos.

Verslininkai buvo supažindinti su techniniais dalyvavimo „Akmeniečio kortelės“ veikloje dalykais, sutarties projektu, administravimo aplinka.

„Akmeniečio kortelė“ jau paruošta naudoti, šiuo metu rengiama informacinė medžiaga jos turiniui. Susitikimo dalyviai verslininkai pritarė nuomonei, kad „Akmeniečio kortelę“ reikia vertinti ne vien iš finansinės naudos pozicijų, bet labiau kaip socialinį projektą. Ateityje ji bus tobulinama, atsižvelgus į verslininkų ir gyventojų poreikius, pasiūlymus ir galimybes.


Tarptautinio bendradarbiavimo ir komunikacijos skyrius
šaltinis: https://www.akmene.lt/naujienos/akmeniecio-kortele-pristatyta-verslininkams/5282


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN