Patikrinimo metu abiejuose ,,BMW“ automobiliuose rastos narkotinės medžiagos (Tauragė)

Новости: Закон , 2023-12-30 14:33
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Tauragės r.

Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai, 2023 m. gruodžio 28 d. ir 29 d. pradėjo ikiteisminius tyrimus pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 259 str. 1 d.

2023 m. gruodžio 29 d. apie 00.50 val. automobilių stovėjimo aikštelėje, Tauragėje, Dariaus ir Girėno g., pas vyrą, gim. 1993 m., automobilyje ,,BMW“ policijos pareigūnai aptiko galimai narkotinių medžiagų.

Gruodžio 28 d. apie 21.30 val. Šilutėje, Valstiečių g., tikrinant automobilį ,,BMW 530’’, už kurio vairo sėdėjo vyras, gim. 1992 m., esančioje daiktadėžėje buvo rastas folijos lankstinukas su baltos spalvos milteliais, galimai narkotine medžiaga. Tęsiant automobilio apžiūrą, už priekinės keleivio sėdynės, esančioje kišenėje, rastas dar vienas lankstinukas su baltos spalvos miltelių pėdsakais.

Minėti vyrai nežinomi teisėsaugai.

Policija ragina gyventojus nelikti abejingiems daromiems teisės pažeidimams ir apie jiems žinomas panašaus pobūdžio nusikalstamas veikas pranešti.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN