Naujas Lietuvos rekordas: Telšiuose eksponuojama didžiausia meškos skulptūra Lietuvoje!

El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Telšių r.

Oficialu: Žemaitijos sostinėje Telšiuose, Turgaus aikštėje, eksponuojama 8 metrų aukščio ir 500 kg svorio meškos skulptūra, dekoruota 10 000 LED šviesos diodų, yra didžiausia meškos skulptūra Lietuvoje!

Pasak rekordo idėjos autorių – Telšių rajono savivaldybės administracijos Kultūros ir turizmo skyriaus vedėjos Monikos Domarkienės ir floristės Birutės Lekavičiūtės – pagrindinė mintis buvo sujungti dvi 232 gimtadienį švenčiančio Telšių miesto erdves į vieną visumą, į vieną Kalėdinį miestelį, kad tiek maži, tiek dideli galėtų linksmai pramogauti ,,nuo meškos iki Katedros vartų“.

Pasibaigus šventiniam laikotarpiui, rekordinė meškos skulptūra bus perkelta į kitą Telšių rajono viešąją erdvę, prieinamą rajono gyventojams ir lankytojams.

Telšių rekordas yra įregistruotas ir jau matomas Rekordų akademijos facebook paskyroje: https://www.facebook.com/Lietuvosrekordai.rekorduakademija.lt

Rekordų agentūros svetainėje www.rekorduakademija.lt išsamesnė informacija apie rekordą atsiras artimiausiomis dienomis, skyrelyje ,,Naujausi rekordai". Diplomas bus pagamintas per 5-7 d. d.


šaltinis: https://telsiai.lt/naujienos/naujas-lietuvos-rekordas-telsiuose-eksponuojama-didziausia-meskos-skulptura-lietuvoje


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN