Pareigūnai aptiko narkotinių medžiagų (Tauragės r.)

Новости: Закон , 2024-01-17 01:06
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Tauragės r.

2024 m. sausio 11 d. apie 15.38 val. Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai sulaikė vyrą, gim. 1998 m., kuris kaip įtariama, iš kito asmens įsigijo narkotinių medžiagų.

Apžiūros metu, pas vyro striukės kišenėje, policijos pareigūnai aptiko du folijos lankstinukus su galimai augalinės kilmės narkotine medžiaga – kanapėmis.

Netrukus sulaikytas ir galimai narkotines medžiagas platinęs asmuo, gim. 2004 m. Šis asmuo žinomas policijos pareigūnams, praeityje teistas už analogiškas nusikalstamas veikas.

Ikiteisminio tyrimo medžiagoje, atliekant pirminius veiksmus, nedelsiant buvo atlikta krata, galimai narkotines medžiagas platinusio vaikino namuose, Tauragės r., Joniškės k. Policijos pareigūnai į pagalbą pasitelkė ir kinologus.

Kratos metu pareigūnai aptiko galimai narkotinių medžiagų - kanapių ir amfetamino.

Trims asmenims pareikšti įtarimai pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 260 str. 1 d. ir 259 str. 1 d., 264 str.

Tyrimui vadovauja Klaipėdos apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorė.

Siekdami kovoti su analogiškomis nusikalstamomis veikomis, pareigūnai kreipiasi į gyventojus, prašydami informuoti policiją apie jiems žinomus neteisėtus disponavimo narkotinėmis medžiagomis atvejus ir taip padėti mažinti šią problemą.


Lietuvos policijos informacija


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN