Vydūno viešojoje bibliotekoje lankėsi viešnios iš Šilutės

El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Pagėgių m.

2024 m. vasario 14 d. Pagėgių savivaldybės Vydūno viešojoje bibliotekoje lankėsi Šilutės trečiojo amžiaus universiteto (TAU) bendruomenė ir šio universiteto rektorė, buvusi Pagėgių savivaldybės viešosios bibliotekos direktorė Elena Stankevičienė.
Vydūno viešosios bibliotekos vadovė Milda Jašinskaitė-Jasevičienė viešnioms pristatė biblioteką bei fondus, apžvelgė įgyvendinamas iniciatyvas. Aplankytos bibliotekos erdves puošiančios meno, literatūros, kraštotyros darbų ekspozicijos, o didžiausio dėmesio sulaukė čia eksponuojamos Šilutės TAU ir Lietuvos tautodailininkų sąjungos narės, tautodailininkės, karpytojos Rūtos Emigart-Čiuželienės (Šilutė) karpinių paroda „Klaipėdos krašto atspindžiai karpiniuose“ bei fotografo Džerinaldo Lukošiaus, kurio mama Aldona Sapronaitienė taipogi priklauso šiam universitetui, fotografijos darbų paroda „Airija mano akimis“. Į šių dviejų parodų pristatymo vakarą Vydūno viešosios bibliotekos bendruomenė kvies kraštiečius jau labai greitai – kovo 5 d. 17.00 val.
Bibliotekos vadovė, atsidėkodama Šilutės trečiojo amžiaus universiteto (TAU) bendruomenei už malonų vizitą ir gražią kultūrinę bendrystę, įteikė kvietimus kitos viešnagės bibliotekoje metu apsilankyti čia įrengtame galvosūkių ir pabėgimo kambaryje „Įsižiūrėki į vidurnaktį…“, skirtame poeto Algimanto Mackaus atminimui pagerbti.
Šilutiškių viešnagė bibliotekoje baigta įsiamžinimu nuotraukose.

Dalia Mankienė,
Pagėgių savivaldybės Vydūno viešosios bibliotekos
vyresn. bibliotekininkė

Nuotraukų autorės – Gitana Baužaitė ir Ramutė Vaitkuvienė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN