Vaizdo stebėjimo kameros verslo objektams: kurios geriausios?

El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com

Net nekyla klausimas – ar reikia prižiūrėti verslo objektus. Tai yra būtina. Tinkama priežiūra ir saugumas gali padėti būti ramiu, kad visa įranga bei kiti daiktai, dažnai tarp jų ir pinigai, kurie paliekami verslo objektuose, bus tinkamai apsaugoti.

Šiuo metu galima rinktis ne vieną apsaugos sistemą, tad būtinai analizuokite rinkos pasiūlą ir raskite variantus, kurie jums labiausiai tinka.

Bene viena dažniausiai vertinamų ir pasirenkamų yra Vairema vaizdo stebėjimo kameros. Rinkoje jų irgi yra labai daug. Vienos dažniausiai pristatomos kaip geriausia opcija verslui, o kitos – privačiam būstui. Tad kokie parametrai pirmiausia turi būti analizuojami?


Kinta vaizdo raiška

Renkantis vaizdo stebėjimo kameras pirmiausia siūlome daugiau dėmesio skirti jų vaizdo raišos parametrams. Pasiūla yra tikrai labai plati. Nuo tokių kamerų, kurios dažniausiai nedžiugina savo raiša, tačiau padeda tikrai gana neblogai identifikuoti žmones, kurie matomi, iki tokių, kurių raiška yra nepriekaištinga.

Šiuo metu daugeliui savo kainomis yra prieinamos kameros, kurios įrašo vaizdą net ir su spalvomis. Kartu su garsu. Mitas, kad tokie modeliai yra labai brangūs. Kadangi internete galima pamatyti įkainius – neturėtų kilti klausimas dėl kainų ir juolab, reikia tikėti mitais, kurie trukdo suprasti įrangos galimybes.


Kameros atminties talpa

Taip pat verta daugiau dėmesio skirti atminčiai. Daugelis kamerų turi galimybę papildomai įdėti atminties kortelę, tad jeigu tokia talpa, kuri yra pagaminta, įdiegta gamykliškai, jums neatrodo užtektina – galima rinktis ir montuoti priedus.

Galimos kameros, kurios įrašo ilgus įrašus. Tuomet juos galima išimti ir kai reikia – peržiūrėti. Kitos kameros pasiekusios tam tikrą įrašų lygį – rašo vėl iš naujo, ant viršaus. Rinktis reikia pagal savo poreikius. Visgi, dažniausiai verslui siūloma turėti tokias, kurios netrina anksčiau įrašytų duomenų. Niekada negalite žinoti – kada jų prireiks.


Kameros energijos tipas/pajungimas

Šiuo metu rinkoje labiausiai mėgstamos ir perkamos yra belaidės kameros. Jos padeda išvengti laidų, kurie vargina ne tik pajungimu, tačiau ir vizualiai. Dažnam norisi namuose bei ant namų fasado tokios įrangos, kurio beveik nematyti. Kai kalbama apie kameras – tai yra labai svarbu. Taip, kai kurie užsideda kameras, kadangi tai atrodo kaip labai patrauklus vagišių baidymo būdas. Tačiau kur kas geriau kameras yra montuoti kartu su inovatyviomis signalizacijomis, kurios kartu suteikia maksimalią apsaugą.


Verslui reikia inovatyvumo

Renkantis kameras bei kitą įrangą, kuri yra reikalinga greta Jūsų verslo objekto – svarbiausia yra netaupyti. Visada galite rasti senos kartos kameras, kurios atrodo vizualiai neblogos, ir tuo pačiu inovatyvias, kurios kainuoja kiek brangiau, tad kelia klausimą dėl kokybės.

Mokėti daugiau verta. Šiais laikais kameros gali būti peržiūrimos ir telefonu. Jokio skirtumo, kur esate, galite matyti vaizdą, kurį filmuoja kamera. Tokiu atveju pasiekiamas ne tik didesnis saugumo lygis, tačiau ir komfortas, laisvumas. Visa tai veda link to, kad galima verslo objektuose diegti inovatyvias įrangas, pirkti brangią įrangą ir t.t., kadangi nebus baisu, kad kažkas gali kėsintis į Jūsų turtą. O jeigu kėsinsis – greitai bus identifikuojamas.

Greta geros kokybės vaizdo kameros taip pat reikia jungti ir signalizacijas. Galiausiai, viską vainikuoti saugos įmonės samdymu. Tai yra kelias saugumo link. Svarbiausia, kad suteikiantis daugiau ramybės. O kai yra verslas – bent jau šioje sferoje ramybė turėtų būti Jūsų prioritetas.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN